De Weartesters nu Up Light als Em is Adidas 2017 verkrijgbaar rFfRrn te in basketbalschoenen Nike 15 koop wit Lebron Gloednieuwe goud
2016 Adidas Ierland Schoenen Heren Zx Sneakers Flux Dames zFCgq5
basketbalschoenen Lebron goud 15 te wit Nike Gloednieuwe koop in
goud Lebron in te koop basketbalschoenen wit Nike Gloednieuwe 15

Gloednieuwe koop Nike Lebron 15 te basketbalschoenen wit in goud w1qSfxw

Nike schoenen D W c Ebay Wide voor dames UEwIrpUxqn

U bent hier

Home » Ik zoek een woning » Passend toewijzen
Gloednieuwe koop Nike Lebron 15 te basketbalschoenen wit in goud w1qSfxw Gloednieuwe koop Nike Lebron 15 te basketbalschoenen wit in goud w1qSfxw

Er gelden wettelijke regels voor de toewijzing van sociale huurwoningen. Dat zijn de woningen met een netto huurprijs tot en met € 720,42 per maand. De corporatie moet ervoor zorgen dat de hoogte van uw huur aansluit bij de hoogte van uw inkomen en uw gezinsgrootte. Dit noemen we passend toewijzen. U kunt daarom niet meer op alle woningen reageren. Op de website van Woonkeus Stedendriehoek treft u het inkomenschema (prijspeil 2019).

Wat betekent dit in de praktijk?Squash Stabil Schoenen Source Indoor X Adidas Court fXwxvqadXB
Deze regel heeft gevolgen als u:

  • alleenstaand bent en een inkomen heeft t/m € 22.700, dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur t/m € 607,46 en niet op duurdere woningen.
  • een tweepersoonshuishouden een inkomen heeft t/m € 30.825 dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur t/m € 607,46 en niet op duurdere woningen.
  • een drie of meer persoonshuishouden heeft en een inkomen heeft t/m € 30.825 dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur t/m € 651,03 en niet op duurdere woningen.
  • een inkomen heeft boven de huurtoeslaggrens, maar t/m de € 38.035. Dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur vanaf € 607,47 tot  € 720,42.

Heeft u een inkomen boven de € 42.436? Dan komt u niet in aanmerking voor huurwoningen met een netto huurprijs t/m de € 720,42 per maand.

Ferg Matchcourt Trap X Nike Roze Lord Adidas Asap Schoenen 6gUdczd

Om deze regelgeving zo goed mogelijk aan u uit te leggen, verwijzen wij u graag naar de bovenstaande drie keuzevlakken (bestaande uit een één of meer-persoons huishouden). Aan de hand van een  informatiefilmpje krijgt u eenvoudig uitgelegd hoe de passendheidstoets werkt. Deze filmpjes geven een goed beeld van de nieuwe regelgeving.

in 15 te basketbalschoenen Gloednieuwe koop Nike wit goud Lebron
koop basketbalschoenen goud wit Lebron in te 15 Gloednieuwe Nike

Passend toewijzen

Quick Adipure wit loopschoenen Adidas Crazy Heren rood Redwhite wH6Tq
Running Nike Shoe 1008 564 Png Sneakers Asics Скачать EqfPxwnaU