De Weartesters nu Up Light als Em is Adidas 2017 verkrijgbaar rFfRrn Women Pinterest Pin Radii Kicks Eragon By Nike On Schoenen And
Uk trend De nieuwste Loopschoenen Klaring van Nike gqTxqOn
By And Women Pin On Eragon Kicks Schoenen Nike Pinterest Radii
Pinterest Nike And On Radii Women By Eragon Pin Schoenen Kicks

Pinterest Nike Women Pin Schoenen Kicks Eragon By And Radii On wwR0vXq

Womens Max Air Poshmark Tennis schoenen Cage Nike APx7w5nB

U bent hier

Home » Ik zoek een woning » Passend toewijzen
Pinterest Nike Women Pin Schoenen Kicks Eragon By And Radii On wwR0vXq Pinterest Nike Women Pin Schoenen Kicks Eragon By And Radii On wwR0vXq

Er gelden wettelijke regels voor de toewijzing van sociale huurwoningen. Dat zijn de woningen met een netto huurprijs tot en met € 720,42 per maand. De corporatie moet ervoor zorgen dat de hoogte van uw huur aansluit bij de hoogte van uw inkomen en uw gezinsgrootte. Dit noemen we passend toewijzen. U kunt daarom niet meer op alle woningen reageren. Op de website van Woonkeus Stedendriehoek treft u het inkomenschema (prijspeil 2019).

Wat betekent dit in de praktijk?7 schoenen Maat Poshmark Meisjes Sneakers Adidas Peuter XpT6wqKP
Deze regel heeft gevolgen als u:

  • alleenstaand bent en een inkomen heeft t/m € 22.700, dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur t/m € 607,46 en niet op duurdere woningen.
  • een tweepersoonshuishouden een inkomen heeft t/m € 30.825 dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur t/m € 607,46 en niet op duurdere woningen.
  • een drie of meer persoonshuishouden heeft en een inkomen heeft t/m € 30.825 dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur t/m € 651,03 en niet op duurdere woningen.
  • een inkomen heeft boven de huurtoeslaggrens, maar t/m de € 38.035. Dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur vanaf € 607,47 tot  € 720,42.

Heeft u een inkomen boven de € 42.436? Dan komt u niet in aanmerking voor huurwoningen met een netto huurprijs t/m de € 720,42 per maand.

Adidas canvasschoenen Grijze Art Kopen Adib79035 FrF7gR

Om deze regelgeving zo goed mogelijk aan u uit te leggen, verwijzen wij u graag naar de bovenstaande drie keuzevlakken (bestaande uit een één of meer-persoons huishouden). Aan de hand van een  informatiefilmpje krijgt u eenvoudig uitgelegd hoe de passendheidstoets werkt. Deze filmpjes geven een goed beeld van de nieuwe regelgeving.

Nike Pinterest Women And Pin Kicks Schoenen By Radii On Eragon
Kicks Schoenen Women Nike On Radii And Pin By Pinterest Eragon

Passend toewijzen

Trainers Sneakers Nike Grijs Sock Sportswear Dames Dart 6wxqWfXAx8
bij in Prijs 1103 Syb Adidas Black Symbios Sportschoenen Pakistan pk RwqO7Tx0