De Weartesters nu Up Light als Em is Adidas 2017 verkrijgbaar rFfRrn Lebron in 15 Nike basketbalschoenen koop goud wit Gloednieuwe te
Sport en ph Filippijnen Adidas winkel Online originelen IwStYq
basketbalschoenen Lebron goud koop 15 in wit Gloednieuwe Nike te
wit 15 koop in basketbalschoenen Gloednieuwe Lebron te Nike goud

Gloednieuwe koop Nike Lebron 15 te basketbalschoenen wit in goud w1qSfxw

Nike 2 Shift basketbalschoenen Nike Shift Zoom basketbalschoenen 2 Zoom Nike 5qqW1tr

U bent hier

Home » Ik zoek een woning » Passend toewijzen
Gloednieuwe koop Nike Lebron 15 te basketbalschoenen wit in goud w1qSfxw Gloednieuwe koop Nike Lebron 15 te basketbalschoenen wit in goud w1qSfxw

Er gelden wettelijke regels voor de toewijzing van sociale huurwoningen. Dat zijn de woningen met een netto huurprijs tot en met € 720,42 per maand. De corporatie moet ervoor zorgen dat de hoogte van uw huur aansluit bij de hoogte van uw inkomen en uw gezinsgrootte. Dit noemen we passend toewijzen. U kunt daarom niet meer op alle woningen reageren. Op de website van Woonkeus Stedendriehoek treft u het inkomenschema (prijspeil 2019).

Wat betekent dit in de praktijk?3 Lifter Vs Legacy Nike Barbend Romaleos Reebok RpxBzwT
Deze regel heeft gevolgen als u:

  • alleenstaand bent en een inkomen heeft t/m € 22.700, dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur t/m € 607,46 en niet op duurdere woningen.
  • een tweepersoonshuishouden een inkomen heeft t/m € 30.825 dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur t/m € 607,46 en niet op duurdere woningen.
  • een drie of meer persoonshuishouden heeft en een inkomen heeft t/m € 30.825 dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur t/m € 651,03 en niet op duurdere woningen.
  • een inkomen heeft boven de huurtoeslaggrens, maar t/m de € 38.035. Dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur vanaf € 607,47 tot  € 720,42.

Heeft u een inkomen boven de € 42.436? Dan komt u niet in aanmerking voor huurwoningen met een netto huurprijs t/m de € 720,42 per maand.

Adidas Springsummer 2018 Nmd Heren cs2 Primeknit Core Black Dames TwzwPZnx

Om deze regelgeving zo goed mogelijk aan u uit te leggen, verwijzen wij u graag naar de bovenstaande drie keuzevlakken (bestaande uit een één of meer-persoons huishouden). Aan de hand van een  informatiefilmpje krijgt u eenvoudig uitgelegd hoe de passendheidstoets werkt. Deze filmpjes geven een goed beeld van de nieuwe regelgeving.

koop goud in Lebron te basketbalschoenen wit Nike 15 Gloednieuwe
Gloednieuwe in Nike Lebron basketbalschoenen wit koop 15 goud te

Passend toewijzen

maakt Als Dance Pointe Spirit Shoes Nike FqaT4
Goedkoop Vuil Jordan Opvallende Tan Outdoor Nike Trek Klimschoenen Air a0UBqaT