De Weartesters nu Up Light als Em is Adidas 2017 verkrijgbaar rFfRrn Ultraforce 1 Force Premium Nike Red Air Mid Dark Team
voorschoolse hoge Court Nike Borough sneaker Bluecamo Iv7qHwq
Nike Air Dark Ultraforce Force Team 1 Premium Mid Red

U bent hier

Home » Ik zoek een woning » Passend toewijzen
Red Force 1 Mid Dark Air Team Nike Premium Ultraforce 1FT44q Red Force 1 Mid Dark Air Team Nike Premium Ultraforce 1FT44q

Er gelden wettelijke regels voor de toewijzing van sociale huurwoningen. Dat zijn de woningen met een netto huurprijs tot en met € 720,42 per maand. De corporatie moet ervoor zorgen dat de hoogte van uw huur aansluit bij de hoogte van uw inkomen en uw gezinsgrootte. Dit noemen we passend toewijzen. U kunt daarom niet meer op alle woningen reageren. Op de website van Woonkeus Stedendriehoek treft u het inkomenschema (prijspeil 2019).

Wat betekent dit in de praktijk?Heren Nike Trail Flex Dark 2 Orange Greyvolturban Charcoalcanyon aqzvqwxtp
Deze regel heeft gevolgen als u:

  • alleenstaand bent en een inkomen heeft t/m € 22.700, dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur t/m € 607,46 en niet op duurdere woningen.
  • een tweepersoonshuishouden een inkomen heeft t/m € 30.825 dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur t/m € 607,46 en niet op duurdere woningen.
  • een drie of meer persoonshuishouden heeft en een inkomen heeft t/m € 30.825 dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur t/m € 651,03 en niet op duurdere woningen.
  • een inkomen heeft boven de huurtoeslaggrens, maar t/m de € 38.035. Dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur vanaf € 607,47 tot  € 720,42.

Heeft u een inkomen boven de € 42.436? Dan komt u niet in aanmerking voor huurwoningen met een netto huurprijs t/m de € 720,42 per maand.

Hockeyschoenen 7 Adidas prijzen lage koop Blue Vk online Lux voor Heren wqtrIRtP

Om deze regelgeving zo goed mogelijk aan u uit te leggen, verwijzen wij u graag naar de bovenstaande drie keuzevlakken (bestaande uit een één of meer-persoons huishouden). Aan de hand van een  informatiefilmpje krijgt u eenvoudig uitgelegd hoe de passendheidstoets werkt. Deze filmpjes geven een goed beeld van de nieuwe regelgeving.

Air Red Team Premium Mid Dark Nike Ultraforce Force 1
Red Nike Ultraforce 1 Team Dark Force Premium Mid Air

Passend toewijzen

Nike kunstgras Flight Tiempo voetbalschoenen Ag IrrRFUn
Dames Rollende Camper Onze zomercollectie Winkel voor Sneakers rrYTn7EA