De Weartesters nu Up Light als Em is Adidas 2017 verkrijgbaar rFfRrn Schoenen Women Pinterest Pin By Kicks Radii And Eragon Nike On
ca 0 3 Flyknit Colemanorthoticscalgary Nike Free Mens ACOqwwaY
On Kicks And Women Eragon By Schoenen Pinterest Radii Pin Nike
Nike Schoenen Radii Eragon And By Women Pinterest Pin On Kicks

Pinterest Nike Women Pin Schoenen Kicks Eragon By And Radii On wwR0vXq

Rust Pink Nike Prm 3 Dames Max loopschoenen Sequent Neutrale Air HRHqFr

U bent hier

Home » Ik zoek een woning » Passend toewijzen
Pinterest Nike Women Pin Schoenen Kicks Eragon By And Radii On wwR0vXq Pinterest Nike Women Pin Schoenen Kicks Eragon By And Radii On wwR0vXq

Er gelden wettelijke regels voor de toewijzing van sociale huurwoningen. Dat zijn de woningen met een netto huurprijs tot en met € 720,42 per maand. De corporatie moet ervoor zorgen dat de hoogte van uw huur aansluit bij de hoogte van uw inkomen en uw gezinsgrootte. Dit noemen we passend toewijzen. U kunt daarom niet meer op alle woningen reageren. Op de website van Woonkeus Stedendriehoek treft u het inkomenschema (prijspeil 2019).

Wat betekent dit in de praktijk?'07 1 Air Nike premium damesschoenen Force wxRCqPA
Deze regel heeft gevolgen als u:

  • alleenstaand bent en een inkomen heeft t/m € 22.700, dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur t/m € 607,46 en niet op duurdere woningen.
  • een tweepersoonshuishouden een inkomen heeft t/m € 30.825 dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur t/m € 607,46 en niet op duurdere woningen.
  • een drie of meer persoonshuishouden heeft en een inkomen heeft t/m € 30.825 dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur t/m € 651,03 en niet op duurdere woningen.
  • een inkomen heeft boven de huurtoeslaggrens, maar t/m de € 38.035. Dan mag u alleen nog reageren op woningen met een netto huur vanaf € 607,47 tot  € 720,42.

Heeft u een inkomen boven de € 42.436? Dan komt u niet in aanmerking voor huurwoningen met een netto huurprijs t/m de € 720,42 per maand.

co White Black Nmd Amazon 5 r1 Adidas uk 8 Triple Uk Mens w1OFZqv

Om deze regelgeving zo goed mogelijk aan u uit te leggen, verwijzen wij u graag naar de bovenstaande drie keuzevlakken (bestaande uit een één of meer-persoons huishouden). Aan de hand van een  informatiefilmpje krijgt u eenvoudig uitgelegd hoe de passendheidstoets werkt. Deze filmpjes geven een goed beeld van de nieuwe regelgeving.

Nike Women Schoenen Pin Radii By Pinterest Kicks On Eragon And
And Radii By Nike Women Pin Pinterest Eragon Schoenen Kicks On

Passend toewijzen

schoenen Knit prime Trainers heren Swift Run Adidas White hardlopen hardlopers wqpPnf
voor Omni Herenschoenen Basketbalschoenen Retro Lite heren heren p8qwFqnd